Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Kadıköy Bostancı HEM ve Kadıköy Feneryolu HEM işbirliğinde bisiklet turu düzenlendi. Bostancı sahilinden Fenerbahçe sahiline kadar yapılan bisiklet turuna Kurum Müdürlerimiz Cihan Bingöl, Mustafa Kemal Topaloğlu, öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz katıldı.

Haz

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi çerçevesinde açmış olduğumuz kurslarımızda hazırlanan ürünlerimizin sergi açılışı Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Açılışa İlçe Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Sayın Ahmet Serdar Ümit Öncel, Bostancı Mahallesi Muhtarı Sayın Yener Çoşkun, Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Sinan Taban, Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl katıldı. İstanbul'da Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında en çok kurs açan okul olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Okul Müdürü Sayın Sinan Taban'a plaket takdim edildi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce bu yıl 6.'sı düzenlenen Öncü Kadıköy'de Önceliğimiz Öğrencilerimiz Proje Sergisi'nde Kuyumculuk standımızla yer aldık.  Ayrıca Mustafa Mihriban Boysan Ortaokulu'nda açmış olduğumuz Halk Oyunları kursumuzdan öğrencilerimiz  Zeybek gösterisiyle programa renk kattılar. Kurumumuzda açılan kurslar, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler, Bakanlığımızca yürütülen projeler, Açık Öğretim Lisesi iş ve işlemleri hakkında bilgiler verilerek, broşürler dağıtıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize, kursiyerlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Kadıköy Kaykamlığımızın talebi üzerine Kadıköy'de bulunan dört Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan "Gönüllerden Tuvallere Hülya Koçyiğit Sergisi" Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi'nde Kaymakamımız Sayın Dr. Mustafa Özarslan'ın katılımı ile açıldı.

May

Öğretmenlerimizle birlikte Sarıyer'de bulunan Atatürk Arboretumu'na gezi düzenledik. Aynı zamanda canlı bitki müzesi niteliğinde olan Arboretum'da bitkileri inceledik, fotoğraflar çektik.

May

Kadıköy PTT Müdürlüğünden Gelen Yetkililer Tarafından "Akıllı Esnaf" Uygulaması Hakkında Kursiyerlerimize Bilgi Verildi.

May

BAHAR KERMESİMİZ 25-26-27 MAYIS TARİHLERİNDE MERKEZ BİNAMIZDA ZİYARETİNİZE AÇIKTIR.

May

Kurumumuz Minyatür kursuna devam eden kursiyerlerimizin Eğitmenimiz Leyla Tepecik rehberliğinde hazırlamış olduğu "Türklerde Bilim" konulu Minyatür Sergisi İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi'nde açıldı. Sergi açılışı Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl tarafından yapıldı. Sergiye İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi Başkan Vekili Şaban Boyacı, Kadıköy HEM Müdürü Hülya Narsap, öğretmenler, kursiyerler ve öğrenciler katıldı. Sergi, 25 Haziran 2022 tarihine kadar gezilebilir. Emeği geçen başta Eğitmenimiz Leyla Tepecik olmak üzere tüm kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

May

Kurumumuz Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi Kapsamında Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesinde Açılan Model Uçak Kursumuzun Kursiyerleri İstanbul Okul Sporları Hava Sporlarında Genç Kızlarda 1. ve 2. Genç Erkeklerde İlk Dört Sırayı Alarak 21 Mayıs Tarihinde Eskişehir'de Yapılacak Olan Okullar Arası Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandılar. Öğretmenimiz Tuncay Çağlar ve Kursiyerlerini Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dileriz.

May

Kurumumuza 38 yıl emek vermiş Giyim Üretim Teknoloji Öğretmenimiz Fatma Ataç'ın emekliliği vesilesi ile bir araya geldik. Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl tarafından kendisine plaket takdim edildi. Değerli Öğretmenimize kurumumuza katkılarından dolayı teşekkür eder, emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluk dileriz.

May

Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl tarafından, özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin ailelerine yönelik "Sosyal Etkileşim" ve "Sıfır Atık" konularında seminer verildi.

May

Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl Kozyatağı İSMEK'te açmış olduğumuz kurslarımızı ziyaret etti. İş birliğinden dolayı Kozyatağı İSMEK Yetkililerine teşekkür ederiz.

May

Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl ÖZGEM'de açmış olduğumuz Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) kursumuzu ziyaret etti.

May

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Bostancı İlkokulu'nda açmış olduğumuz "Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim Programı" devam ediyor.

May

Kurumumuz İngilizce ve Rusça kursuna devam eden kursiyerlerimiz, öğrendiklerini aktif olarak kullanabilmek amacıyla öğretmenleriyle birlikte Sultanahmet bölgesindeydiler.