Eğitmenimiz Elçin Öztürk ve kursiyerleri tarafından depremzedelere ulaştırılmak üzere hazırlanan yastıklar ilgili makamlara ulaştırıldı. Emekleri için çok teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimiz, kursiyerlerimiz ve vatandaşlar tarafından gelen yardımlar tasnif edilerek koliler hazırlandı. Hazırlanan yardım kolileri ilgili makamlara teslim edildi. Destek veren herkese çok teşekkür ederiz.

Üzüntümüzü yaşarken sevgimizi örgülerimize aktardık. Bere, atkı, çocuk ürünleri üretmeye başladık, yardım kampanyamızı başlattık. Destek veren Öğretmenimiz Nilgün Akyüz ve kursiyerlerine çok teşekkür ederiz.

Depremzedelere ulaştırılmak üzere, atölyelerimizde öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz tarafından, çocuk-yetişkin eşofmanları ve bereler dikiliyor. Destek veren Öğretmenlerimiz Hülya Akalın, Ayşe Kuru, Elçin Öztürk ve emeği geçen kursiyerlere çok teşekkür ederiz.

Deprem bölgesi için getirilen yardımlar, öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz tarafından kolilere yerleştirilerek ilgili makamlara ulaştırıldı. Destekleri için herkese teşekkür ederiz.

Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl tarafından, sorumlu olduğumuz mahallelerde bulunan okulların müdür yardımcılarına, Erken Çocukluk Dönemi Sağlıklı Beslenme Kursu içeriği ile ilgili bilgi verildi.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesiyle, Türk müziğinin yaygınlaştırılması ve gelecek nesillere aktarılması amaçlandı. Türkiye'nin 81 ilinde bulunan bütün Halk Eğitimi Merkezlerinde Türk Müziğinin yaşatılarak, sevdirilmesi için Türk Müziği koroları kuruldu. Kurumumuz tarafından da oluşturulan Meltemli Nağmeler Koromuzun konseri Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda gerçekleştirildi. Konsere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Engin Boyraz, İl Şube Müdürümüz Hasan Sancar, İlçe Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Ömer Kaldırım ve kurum müdürleri katıldı. Başta koro şefimiz Meltem Atalay Karademir olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesiyle, Türk müziğinin gelecek nesillere aktarılması, Türkiye'nin her yerinde yaşatılması ve sevdirilmesi amaçlanıyor. Projenin hayata geçirilmesinin ardından 81 ildeki Halk Eğitimi Merkezlerinde Türk Müziği koroları kuruldu. Kurumumuz tarafından da oluşturulan koromuzun konseri 30 Ocak 2023 Pazartesi günü saat: 20.00'de Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Ock

Yeni kurum logomuzu belirlemek için öğretmenlerimizin ve kursiyerlerimizin katılımı ile anket düzenledik. Seçilen logo ile Marka Tesciline başvurduk ve logomuzun Marka Tescilini aldık.

Ock

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve Yeşilay desteği ile öğretmenlere, kursiyerlere ve Şenesenler Mualla Selcanoğlu MTAL velilerine yönelik 'En İyi Narkotik Polisi: Anne' projesi kapsamında eğitim verildi. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Ock

Kurum Müdürümüz Cihan BİNGÖL tarafından, Söğütlüçeşme Camiinde, Aile Okulu Projesi kapsamında Trafik Öğreniyorum Kursu verildi.

Ock

Kurumumuzda İkinci Dönem II. Kademe Seviye Tespit Sınavı Yapılacaktır.

Giriş Koşulları

I. Kademe Okuma Yazma Belgesine Sahip Olmak Veya İlkokul 3. Sınıfa Kadar Okuduğunu Belgelendirmek

Başvurular Merkez Binamızdan Yapılacaktır.

Ara

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açmış olduğumuz Nakış kurslarımızdan.