Kas

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açmış olduğumuz "El Nakışı" kursumuz.

Kas

Geleneksel Türk sanatlarından Minyatür aracılığıyla Türk kültürünün ve Türk bilim tarihinin hikayeleştirilerek aktarılması amacıyla hazırladığımız Minyatürlerle Türklerde Bilim Projesi 50. Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer MTAL öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Söğütlüçeşme Camisi'nde açılan Filografi kursumuz devam ediyor.

Kas

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Kadıköy Sosyal Hizmet Merkezi'nde ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personeller tarafından, kurumumuzda Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme gerçekleştirildi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Geleneksel Türk sanatlarından Minyatür aracılığıyla Türk kültürünün ve Türk bilim tarihinin hikayeleştirilerek aktarılması amacıyla hazırladığımız Minyatürlerle Türklerde Bilim Projesi 50. Yıl Tahran Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Kadıköy İlçesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında Türk Halk Oyunları Bilecik Yöresi Grubumuz büyük beğeni topladı. Emeği geçen Türk Halk Oyunları Öğretmenimiz Şükran Güvenir'e ve kursiyerlerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılında başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.

Cihan BİNGÖL

Kurum Müdürü

Ekm

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açmış olduğumuz "Pastel Boya Resim" kursumuz.

Ekm

Geleneksel Türk sanatlarından Minyatür aracılığıyla Türk kültürünün ve Türk bilim tarihinin hikayeleştirilerek aktarılması amacıyla hazırladığımız Minyatürlerle Türklerde Bilim Projesi Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Geleneksel Türk sanatlarından Minyatür aracılığıyla Türk kültürünün ve Türk bilim tarihinin hikayeleştirilerek aktarılması amacıyla hazırladığımız Minyatürlerle Türklerde Bilim Projesi Şenesenevler Mualla Selcanoğlu MTAL öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açmış olduğumuz "Tığ ve Şiş Örücülüğü" kursumuz.

Ekm

Kurumumuzda açılan "Aile Okulu Eğitici Eğitimi" kursu tamamlandı.

Kurumumuzda, "Aile Okulu Eğitici Eğitimi" kursu başladı.

Yeni dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik.