İSTANBUL / KADIKÖY - Kadıköy Bostancı Halk Eğitimi Merkezi

Eyl

Kurumumuzda açılan "Aile Okulu Eğitici Eğitimi" kursu tamamlandı.

Eyl

Kurumumuzda, "Aile Okulu Eğitici Eğitimi" kursu başladı.

Eyl

Yeni dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında sorumlu olduğumuz mahallelerin Okul Müdürleri ile toplantı yapıldı. Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl vermiş oldukları desteklerden dolayı okul müdürlerimize teşekkür etti. Yeni dönemde yapılabilecek iş birlikleri, projeler ve çalışmalar ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı. Katılımları için tüm okul müdürlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Kurumumuzda mezunlara yönelik Ücretsiz olarak açacağımız "Üniversiteye Hazırlık Kursları" ile ilgili Mahalle Muhtarlıklarımızı ziyaret ettik.

Ağu

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Kurumumuzun yapmış olduğu çalışmalar, projeler hakkında bilgi verildi, yeni dönemde birlikte yapabileceğimiz iş birlikleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Katılımları için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ağu

Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl, kurumumuzda mezunlara yönelik Ücretsiz olarak açacağımız "Üniversiteye Hazırlık Kursları" ile ilgili Bostancı Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti.

Ağu

Döner Sermaye kapsamında Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Atölyemizi oluşturmaya başladık.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kadıköy Halk Eğitimi Merkezlerince hazırlanan Karma Sergi'nin açılışı Kadıköy Kaymakamımız Sayın Dr. Mustafa Özarslan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleştirilen sergiye İlçe protokolü, okul ve kurum müdürleri, halk eğitimi merkezleri öğretmen ve kursiyerleri katıldı. Sergide, Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi, Bostancı Halk Eğitimi Merkezi, Feneryolu Halk Eğitimi Merkezi, Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve kursiyerlerinin "15 Temmuz" temalı resim, fotoğraf, giyim, el sanatları alanlarında 50'den fazla ürünü yer aldı. Kurumumuz, filografi ve resim çalışmaları ile katkı sağladı. Emeği geçen öğretmen ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Temel İç Mekan Bitkileri Yetiştiriciliği Kursumuzun kursiyerleri Maltepe Orhangazi Parkı'nda uygulama dersini yaptılar.

Haz

Kurumumuzda Özel Eğitim Gerektiren Bireylere Yönelik Açılan İşitme Engelliler Resim Kursumuzun ''Sessiz Renkler'' Resim Sergisi ve Sıfır Atık Projesi Kapsamında Hazırlanan Geri Dönüşüm Kütüphanesi Açılışımız Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet Serdar Ümit ÖNCEL ve Halk Eğitimi Merkezleri Müdürlerinin Katılımıyla Gerçekleşti. Etkinliğimize Katılan Tüm Öğretmen, Kursiyer, Misafirlerimize ve Geri Dönüşüm Kütüphanemize Kitap Bağışında Bulunan  Kadıköy Aziz Berker İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Lütfi UĞUZ'a Teşekkür Ederiz.

Haz

Sıfır Atık Projesi Kapsamında Düzenlenmesi Planlanan Geri Dönüşüm Kütüphane Hazırlıklarımız Başladı