Kütüphaneler Haftası vesilesiyle Öğretmenimiz Ümmühan Akbaş tarafından Bostancı İlkokulu öğrencilerine Bostancı Serap Sedat Çocuk Kütüphanesi'nde Masal Atölyesi düzenlenecektir.

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Ahmet Serdar Ümit ÖNCEL Söğütlü Çeşme Camisinde Açılan El Sanatları Kursumuzu Ziyaret etti.

"18 Mart Çanakkale Zaferimizin" 107. Yıl Dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Kahramanlarımızı; Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıyorum.

Cihan BİNGÖL

Kurum Müdürü

Minyatür Sanatı kursuna devam eden kursiyerlerimiz öğretmenleriyle birlikte Nuruosmaniye Camii Mahzen'de Yeditepe Bienali'ni gezdiler. Ayrıca Gülhane Parkı'nda bulunan İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesini ziyaret ettiler.

Öğretmenimiz Ümmühan Akbaş tarafından 28/02/2022-06/03/2022 tarihleri arasında Kadıköy Cemal Diker İlkokulu'nda hizmetiçi eğitim kapsamında beş gün boyunca masal anlatıcılığı eğitimi verilmiştir. Kurs, ilçemizde görevli anaokulu-ilkokul-ortaokul-lise-özel eğitim okulları yöneticilerinin ve öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşmiş, eğitici ve öğretici yönleriyle keyifle tamamlanmıştır.

Kadıköy Kuşdili Eğitim Merkezi'nde açmış olduğumuz "Yağlı Boya Resim" kursumuz.

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açmış olduğumuz "El Nakışı" kursumuz.

Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Mustafa ÖZTÜRK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık ASLAN'ın Katılımıyla Yapılan Dünya Kadınlar Günü Programında Nerede Kalmıştık Projesi Kapsamında Kadıköy'de Faaliyet Gösteren Halk Eğitimi Merkezlerinde Öğrenimine Devam Eden Kursiyerlere Belgeleri Takdim Edildi.

Kurumumuzca Hazırlanan " KADIN" Temalı Sergimiz İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Katılımcı kadınların Kurdeleyi Kesmesiyle Açıldı.  Tüm Kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Kutlu Olsun.

KADIKÖY KAYMAKAMLIĞI ADINA KURUMUMUZ VE KADIKÖY ERENKÖY ZİHİNİPAŞA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ İLE BİRLİKTE KOZZY ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE 2022 AFET TATBİKAT YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİLGİLENDİRME STANDI  VE SERGİSİ AÇILDI.

Ülkemiz deprem kuşağında. Deprem anında ne yapacağımızı bilmek, olası zararları büyük ölçüde engelleyecektir.

Önemli olan, her birimiz böyle bir durumda ne yapacağımızı biliyor muyuz?

"OKULLARDA DEPREM ANI ve TAHLİYE TATBİKATI AŞAMALARI" na uygun kurumumuzda eş zamanlı olarak 04.03.2022 tarih saat: 11.30'da deprem tabikatı yapıldı.

Kadıköy Kuşdili Eğitim Merkezi'nde açmış olduğumuz "Salon Dansları" kursumuzu ziyaret ettik.

Kadıköy Kuşdili Eğitim Merkezi'nde açmış olduğumuz "Minyatür Sanatı" kursumuzu ziyaret ettik.

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Kozyatağı Şükran Karabelli İlkokulu'nda açmış olduğumuz Türk Halk Oyunları kurslarımızı ziyaret ettik.

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında üretilen ürünlerimizin yer aldığı Örgü Bebek Sergimiz, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Sayın Mustafa Öztürk tarafından açıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen açılışa İl Milli Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Müdürümüz Cihan Bingöl, kurum müdürleri, öğretmenler, kursiyerler katıldı. Öğretmenimiz Elçin Öztürk ve kursiyerlerinin hazırlamış olduğu sergi büyük beğeni topladı. Geleneksel, yöresel, folklorik ve tarihi figürlerin harmanlanarak tasarımlarının hazırlandığı bebekler tamamen doğal malzemeler kullanılarak üretildi ve elde hazırlandı. Sergi esnasında Keman Eğitmenimiz Fatih Öcalan kemanı ile eşlik etti. Emeği geçen öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.