II. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı 07.02.2022 Tarihinde Bostancı İlkokulu Konferans Salonunda Yapıldı. Sayın Bakanımızın Pandemi Nedeniyle Takdim Ettiği Başarı Belgeleri Kurum Müdürümüz Cihan BİNGÖL Tarafından Öğretmenlerimize Dağıtıldı.

Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl, Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açmış olduğumuz "Yağlı Boya Resim" kursumuzu ziyaret etti. Eğitimi yarıda kalmış kız çocukları ve kadınların eğitimlerini tamamlayabilmelerine imkan sağlayan "Nerede Kalmıştık Projesi" hakkında bilgi verdi. Ayrıca pandemi döneminde yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirmeler yaptı. "Evvel Zaman İçinde Masal Resim İçinde" adlı projemize destek olan öğretmen ve kursiyerlerimize "Katılım Belgesi" takdim etti.

Merkez Binamızda devam eden "Protez Tırnak" kursumuzdan.

"NEREDE KALMIŞTIK PROJESİ" ile eğitimi yarıda kalmış kız çocukları ve kadınlar eğitimlerini tamamlayabileceklerdir. Merkez binamızın girişinde vatandaşlara proje hakkında bilgilendirmelerimiz devam etmektedir.

İl Hayat Boyu Öğrenme Şubesi koordinesinde yürütülen "İstanbul'dan Anadolu'ya Yürekten Yüreğe Projesi" kapsamında, İzmir Torbalı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan büyüklerimize yönelik Eğitimcimiz Orhan Yazar tarafından "Türk Halk Müziği Dinletisi" gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açmış olduğumuz Giyim kurslarımızdan.

Ock

Piyano kursumuza devam eden öğrencimizden Esin Engin'in "Çalıkuşu" eseri.

Video için tıklayınız.

Ock

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında, Kurum Müdürümüz Cihan Bingöl tarafından, Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde resim kursiyerlerimize "Salgın Dönemi Eğitiminde Sosyal Etkileşim" kursu verildi.

Ock

Sanat evrensel bir dildir, kendini ifade etmenin bir yoludur.  Kurumumuza resim kursu için müracaat eden işitme engelli kursiyerlerimizle birlikte biz de bu yola çıkarak engelleri aştık.

Ock

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Mustafa Mihriban Boysan Ortaokulu'nda açmış olduğumuz "Hüsn-İ Hat" Kursumuzdan.

Ock

Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine yönelik olarak açmış olduğumuz "Ceviz Yetiştiriciliği" Kursumuzdan.

Şekil budamasının yapılması, kamçı fidanın ilk dikiminden sonraki aşamaya kadar formunun oluşturulması uygulandı.

Kas

Sayın Cumhurbaşkanımızın eşleri Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendinin öncülüğünde yürütülen "Nerede Kalmıştık Projesi" kapsamında Kadıköy ilçesinde muhtarlara ve okul müdürlerine tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.  İl Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Sayın Mustafa Öztürk, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık Aslan başkanlığında, Kadıköy'de hizmet veren dört Halk Eğitimi Merkezi Müdürünün katılımıyla düzenlenen toplantıda muhtarlara ve okul müdürlerine proje hakkında bilgi verildi.

Eyl

Kadıköy Aziz Berker İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Lütfi UĞUZ kurumumuzu ziyaret etmiştir. Ziyaret için kendilerine teşekkür ederiz.