Nis

Kurumumuz Filografi kursiyerlerinin öğretmenimiz Ümmühan Gürbüz rehberliğinde hazırladıkları eserlerin yer aldığı ''Mühür'' sergimiz İstanbul Ticaret Odası Hünkâr Kasrı'nda yapılacaktır.

Nis

Sıfır Atık ve Atıkların Değerlendirilmesi Kapsamında "Takas Şenliği" Tünaydın Gazetesinde Yayınlandı.

Nis

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Neveser Gerginok Yönetiminde Düzenlenen Koromuzun "Bahar" Konserine Davetlisiniz.

Nis

Yaygın eğitim içeriklerinin dijital bir platformla elektronik ortama taşındığı HEMBA platformunda yer alan kurs ve seminerlerin içerikleri, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce hazırlandı. Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) dijital platform içeriklerine e-Devlet üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız;

Nis

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz M. Arya Barak, Marmara Üniversitesi Şube Müdürü Mustafa Sulu, Tuzla HEM Müdürü Cihan Bingöl, Tünaydın Gazetesi Editörü İsmet AKKOÇ  ve Kurum öğretmenlerimizin katılımıyla Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi'nde iftar programı düzenlendi.

Nis

Sıfır Atık ve Atıkların Değerlendirilmesi kapsamında ortağı bulunduğumuz  "Takas Şenliği" Projemiz  Kazım Karabekir Ortaokulu bahçesinde yapıldı. Kazım Karabekir Ortaokulu, Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu, Bostancı Halk Eğitimi Merkezi İş birliği gerçekleştirilen projede öğrenciler, kursiyerlerimiz ve veliler kullanmadıkları ürünleri kullanabilecekleri yeni ürünler ile takas ederek geri kazanımını sağladılar. Şenlikte latin dasları ekibimizde sahne aldı.

Nis

Sıfır Atık ve Atıkların Değerlendirilmesi kapsamında ortağı bulunduğumuz projenin "Takas Şenliği" 3 Nisan Çarşamba günü Kazım Karabekir Ortaokulu bahçesinde yapılacaktır.

Nis

Orman Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerimiz Tünaydın gazetesinde yayınlandı.

2024 Mehmet Akif Yılı Münasebetiyle Kursiyerlerimiz için düzenlenen konferans İstanbul Gazetesi’n de yer aldı.

Dijital Benim İşim Projesi Kapsamında Düzenlenen Dijital Pazarlama Yarışmasında Final Aşamasına Geldik. Finalistlerimizi Tebrik Ediyor, Başarılar Diliyoruz.

Sıfır Atık Kütüphanemiz tüm kursiyerlerimizin kullanımına açıktır.

Kurumumuz öğretmen ve kursiyeleriyle Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesinde gezi gözlem inceleme yapıldı.

2024 Yılının “Türk’ün Özü, Akif’in Sözü” temasıyla Mehmet Akif Yılı olarak ilan edilmesi münasebetiyle Prof. Dr. Hasan Akay tarafından düzenlenen “Mehmet Akif ve İstiklal Bilinci” konulu konferansımız İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz M. Arya Barak’ın katılımıyla gerçekleşti.