Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimizden biri olan “Özlem Özdemir ile Söyleşi” etkinliğimize davetlisiniz

28 Şubat 2024 Çarşamba

⏰ 14:00

Bostancı İlkokulu  Konferans Salonu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Aslan, Hayat Boyu Öğrenen Mahalle projesi kapsamında Şenesenevler Mualla Selcanoğlu MTAL'de açılan kurslarımızı ziyaret etti

"Cumhuriyetin 100. Yılında Bilim İnsanları” proje sergimizin, öğrencilerde farkındalık yaratmak üzere Mustafa Mihriban Boysan Ortaokulu’nda düzenlenen açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Aslan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Müzik öğretmenimiz Fulya Soyata yönetiminde Türk Sanat Müziği Koromuz Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Küçükyalı Huzur Evi’nde ikinci “Bir Sevgi” konserini düzenledi.

Kurum müdürümüz Hülya Narsap bağlama kursumuzu ziyaret etti.

E-dergimizin 2. Sayısı Kış Yayında

İklim Değişikliği Sunumuna Davetlisiniz
27 Şubat 2024
⏰ 14:00
Bostancı İlkokulu

Erasmus Plus projeleri kapsamında ev sahibi kurum olarak Romanyalı öğretmen ve kursiyerleri ağırladık.

Romanyalı Misafirler kurumumuzu ziyaret ederek, kurslarımız ve geleneksel sanatlarımız hakkında incelemelerde bulundular.

Kurum Müdürümüz Hülya Narsap “ Tiyatro” kursumuzu ziyaret etti.

Minyatür kursumuzun kursiyerleri Üsküdar Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılan Klasik Sanatlar Karma Sergisi’ni ziyaret etti.

Romanyalı misafirler “Dijital Pazarlama” dersinde.

Dijital Benim İşim Projesi Kapsamında Düzenlenen Dijital Pazarlama Yarışmasında 3 Kursiyerimiz Finale Kalmıştır. Kendilerini Tebrik Ediyor, Finalde Başarılar Diliyoruz

Bostancı Halk Eğitimi Merkezi ve Tuzla Halk Eğitimi Merkezi ortak bir proje çalışması için birlikteyiz. Cihan Bingöl Müdürümüze ve ekibine işbirlikleri için teşekkür ediyoruz.