T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Kadıköy Bostancı Halk Eğitimi Merkezi

Hülya NARSAP - Kurum Müdürü

1986 yılında Erenköy Kız Lisesi’n den mezun oldu. 1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, “Seramik ve Cam” Ana Sanat Dalı’ndan diplomasını aldı. Mimar Sinan Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesinde Pedagojik Formasyon dersleri aldı. 2006 yılında Marmara Üniversitesi, Eğitim Fakültesi’nden “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

“Genel ve Mesleki Liselerde Örgüt Kültürü” konulu tezi Marmara Üniversitesi Kütüphanesinde bulunmaktadır.

2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “Uzman öğretmen” 2022 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “Baş öğretmen” ünvanlarını aldı.

·         1992-1998 yılları arasında Kadıköy Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde öğretmenlik yaptı.

·         1998-2003 yılları arasında aynı okulda müdür yardımcısı olarak görevine devam etti.

·         2003-2010 yılları arasında Maltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde okul müdürü olarak

·         görev yaptı.

·         2010-2014 yılları arasında Kartal Borsa İstanbul  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul müdürü olarak görev yaptı.

·         2014-2023 yılları arasında Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi’n de Kurum Müdürü olarak görev yaptı.

·         3 Ağustos 2023 tarihinde Kadıköy Bostancı Halk Eğitimi Merkezi’n de Kurum Müdürü olarak  göreve başlamıştır.

2004-2006 yılları arasında Mesleki Teknik Eğitimin Güçlendirilmesi(MEGEP)projesinde aktif rol aldı.

Liderlik, Koçluk, Toplam Kalite Yönetimi, Ekip Çalışması, Kurum Kültürü, Stratejik Planlama, AB

Projeleri Yönetimi, Stres Yönetimi, Girişimcilik, Döner Sermaye, Soruşturma Teknikleri, Kriz Yönetimi,

Yetişkin Eğitimi, Kapsayıcı Eğitim, Performans Değerlendirme  konularında ulusal ve uluslararası düzeyde eğitimler almıştır.

 

Mesleki Teknik Eğitimde görev yapan öğretmenlerin ve öğrencilerin gelişimlerine katkı sunmak üzere 8 farklı uluslar arası projede, proje yöneticisi ve koordinatörü olarak görev yapmıştır.

Ülkemizde Yetişkin Eğitimi kurumlarında verilen eğitimlerin kalitesini arttırmak, Avrupa’daki yeni

Gelişmeleri yakından  takip etmek ve bunları ülkemizdeki yetişkin eğitimi sistemine adapte etmek üzere 8 farklı Uluslararası Projede, proje yöneticisi olarak görev yapmıştır.

 

2008 yılında Sanat Severler Vakfı(SASAV)”ın düzenlediği “Dünya Kadınlar Günü” konulu karma

Sergiye,  2019 yılında 24 Kasım “Öğretmenler Günü” İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sergisi’ne, 2021 yılında  Alanya-Alaaddin Keykubat Üniversitesi’n de 1.Uluslararası “Selçuklu Sekizgeni” Çini Duvarı Proje Sergisine  ve İstanbul’da düzenlenen 5.  Uluslararası  "Design Week Türkiye 2021" Sergisine katılmıştır.

Farklı Üniversitelerin  Bünyesinde 4 farklı Bildiri sunumu yapmıştır. 2017 Yılında Avrupa Yetişkin Öğrenim Gündemi Yetişkin Eğitiminde İyi Örnekler Uluslararası Konferansı’nda sözlü sunum yapmıştır.

2017 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik”  Ödülü”ne layık görüldü.

Avusturya’da katıldığı “Bilim ve Teknoloji İçin Sürdürülebilir Araştırma ve Eğitim Ağı” konulu çalıştaya ait makalesi 2011 yılında,  Almanya’ da Yetişkin Eğitimi Uygulamalarını konu alan “Almanya’da Yetişkin Eğitimi” başlıklı yazısı 2016 yılında, Romanya’da katıldığı Connector 5 seminerine ait  “Uluslararası Bir Eğitim Ağı” başlıklı yazısı 2019 yılında, ”Hayat Boyu Öğrenmenin Anlamı ve Önemi” başlıklı makalesi 2021 yılında, göçmenlerin uyum sürecine katkıda bulunmak üzere proje yürütücüsü olarak görev yaptığı "Yeni Vatanda, Aktif Vatandaşlık" projesi kapsamında “Göçmen Sorunu Ortak Problemimizbaşlıklı makalesi 2023 yılında farklı gazetelerde yayınlanmıştır.

 HEM Öğretmen, Usta Öğretici Oryantasyonu Eğitimi Milli Eğitim Bakanlığı Formatör Eğiticisidir. 

Detaylı özgeçmişi görmek için tıklayınız.